Toerist in eigen gemeente

13
jun
2023

Wetteren ontdekken doe je deze zomer met de fiets of vanop een boot. Schrijf je nu in voor een van de toeristische activiteiten en leer je eigen gemeente nog beter kennen.

Fietstocht met bierproeverij

Eerst de benen losgooien op de fiets en daarna een biertje proeven bij een van onze lokale brouwerijen? Doe dan mee op woensdag 5 juli of donderdag 24 augustus aan de fietstocht met bierproeverij. 5 juli gaan we proeven bij brouwerij Stien, op 24 augustus ontdekken we wat brouwerij Pikaflor te bieden heeft. De fietstocht is telkens ongeveer 15 km lang en we vertrekken op de Markt om 19 uur. Deelnemen kost 13 euro.

Schrijf je in voor de fietstocht met bierproeverij bij Pikaflor

Fietstocht met lunch

Combineer je de fietstocht liever met een hapje eten? Kom dan op zondag 9 juli naar de fietstocht met lunch in het Prullenbos. We starten om 10 uur op de Markt en zijn om 16 uur terug. Aan het einde van de dag hebben we ongeveer 30 kilometer in de benen. Deelnemen kost 25 euro (inclusief lunch, drank niet inbegrepen).

Boottocht

Wetteren en omgeving ontdekken vanop het water is een unieke ervaring. Schrijf je in voor de boottocht op dinsdag 18 juli. Er is muziek aan boord, ambiance is verzekerd! Bij het inschepen serveren we een lekker glaasje cava of fruitsap. We spreken af om 18.30 uur aan het veer in Schellebelle (kant van het centrum). Deelnemen kost 20 euro.

De twee boottochten zijn volzet.

Contactinfo