Wandelen met alpaca's

CORONA-UPDATE: momenteel vinden deze wandelingen niet plaats.We hopen dit bij betere omstandigheden opnieuw te hernemen.

Wil je graag eens kennismaken met lieve, zachtaardige & sensitieve dieren, die bovendien je gedrag spiegelen? Maak dan eens een wandeling met alpaca's, aan de oevers van de Schelde. 

Door de alpaca’s krijg je de kans om op een ontspannen manier dichter bij jezelf te komen.

Alpaca'sAlpaca's

Deze wandeling is voor alle leeftijden. We werken kleinschalig, we vinden het immers belangrijk dat er goede begeleiding is voor iedereen. Je brengt ongeveer 1u en 30 minuten door bij deze prachtige dieren:

  • Kennismaking + de alpaca’s eten geven
  • Een klein uurtje wandelen
  • Fotomoment

Kostprijs: €25 pp

Onze fotograaf maakt een fotoverslag van je belevingen. Elke deelnemer krijgt de foto’s gratis toegezonden. 

Je kan ook zelf een wandeling organiseren met familie of vrienden (minstens 12 personen). Te boeken in samenspraak op elke gewenste dag en tijdstip in overleg met de dienst toerisme Wetteren, meestal kan het op woensdag of vrijdagnamiddag. 
Kom je niet aan 12 deelnemers? Als je bereid bent voor 12 deelnemers te betalen, kan je deze trip ook gewoon voor minder personen boeken.

CORONA-UPDATE: momenteel vinden deze wandelingen niet plaats.We hopen dit bij betere omstandigheden opnieuw te hernemen.

Reservatie: toerisme@wetteren.be of 09 366 31 04   

Contactinfo