Prullenbos

De Prullenbos

Recreatiedomein

Het Prullenbos, dé plaats voor ontspanning met gezin, familie, vrienden of collega’s. Een groot terras met zicht op de vijver, een speelvallei, 'plezandbak' en een open haard bieden zowel voor de natuurliefhebbers, speelvogels als voor warme genieters wat wils. In de authentieke herberg met een buitenbar garanderen wij steeds een gezellig samenzijn. Het Prullenbos biedt ook een welkome en kindvriendelijke tussenstop op uw wandel - mountainbike- of fietstocht. Ook voor wie meer avontuur wil, kan in het Prullenbos terecht om zijn hoogtevrees te overwinnen op het heuse hoogteparcours. Wie graag een weekendje van al het moois in de omgeving van Wetteren wil genieten kan er ook een weekend verblijven in de Boskabanne.

Groepsverblijf

Op zoek naar een unieke locatie voor een weekendje weg of een bedrijfsuitje? Dan bent u in het Prullenbos aan het juiste adres! Onze Boskabanne biedt slaapplaats aan 36 personen verspreid over 7 kamers met eigen badkamer. De gezellige leefruimte met mooie kachel kijkt uit op de prachtige vijver en het gezellige terras. De volledig uitgeruste keuken maakt het bijzonder aangenaam om voor de ganse groep te koken. De gezellige sous-sol met beamer, volksspelen, bar en professionele geluidsinstallatie zorgt voor heel wat extra mogelijkheden en plezier.

Hoogteparcours

Het hoogteparcours van het Prullenbos houdt 7 hindernissen in op een hoogte van 5 tot 6 meter. Het bestaat uit een reuzeladder, evenwichtsbalken, omgekeerde T’s, kleine balkjes en een grote uitdagende pamperpaal. Deelnemers gaan de hoogte in en worden beveiligd van op de grond.

Het parcours ligt verscholen tussen de bomen van het Prullenbos. Deze avontuurlijke uitdaging is ideaal als groepsactiviteit, actieve teambuilding of origineel verjaardagsgeschenk. Onder deskundige begeleiding en met gekeurd materiaal kan u in groep de uitdaging aangaan en uw angst overwinnen.

Het is ideaal om met familie, collega’s of vrienden een fantastische dag te beleven en samen grenzen te verleggen. De nadruk ligt op samenwerken, want alleen lukt het niet. Het parcours is gericht op personen die groter zijn dan 1m40, maar we hebben ook materiaal om enkele kinderen te beveiligen die geen schrik hebben om deze uitdagingen aan te gaan. Per persoon is het 30 euro om een halve dag van de grond te gaan.

Om het hoogteparcours te lanceren bieden we het aan voor groepen vanaf 15 personen, voor de prijs van 30 euro per persoon.

Adres

Groenstraat 8, Wetteren

Contactinfo