Prullenbos

Prullenbos is een idyllisch recreatiedomein met visvijver op de gemeentegrens van Wetteren en Laarne. Het is een plek waar kinderen kunnen ravotten in de speelvallei, waar je kan wandelen en fietsen en je terecht kan voor een ontbijt, ijsje, pannenkoek … in de authentieke herberg met buitenbar. 

Hoogteparcours

Het hoogteparcours van het Prullenbos houdt 7 hindernissen in op een hoogte van 5 tot 6 meter. Het bestaat uit een reuzeladder, evenwichtsbalken, omgekeerde T’s, kleine balkjes en een grote uitdagende pamperpaal. Deelnemers gaan de hoogte in en worden beveiligd van op de grond.

Het parcours ligt verscholen tussen de bomen van het Prullenbos. De avontuurlijke uitdaging is ideaal als groepsactiviteit, actieve teambuilding of origineel verjaardagsgeschenk. Onder deskundige begeleiding en met gekeurd materiaal kan je in groep de uitdaging aangaan en je angst overwinnen. De nadruk ligt op samenwerken, want alleen lukt het niet. Het parcours is gericht op personen die groter zijn dan 1m40, maar we hebben ook materiaal om enkele kinderen te beveiligen die geen schrik hebben om deze uitdagingen aan te gaan. Per persoon is het 30 euro om een halve dag van de grond te gaan.

Meer info

https://prullenbos.be/

De Prullenbos

Contactinfo