Met naald en draad tegen Corona!

1
mei
2020

Help jij ons bij het maken van zoveel mogelijk mondmaskers?

 

Lokaal bestuur Wetteren bestelde vorige week herbruikbare stoffen mondmaskers voor alle Wetteraars. De levering van deze maskers is voorzien voor de tweede helft van mei.

 

Naast deze industrieel vervaardigde mondmaskers wil Wetteren een tweede piste opzetten om nog meer maskers te kunnen aanbieden. Samen met de creatieve Wetteraars gaan we zoveel mogelijk herbruikbare mondmaskers maken.

 

Meewerken aan deze actie kan op 2 manieren:

  1. Maak thuis, met jouw naaimachine, mondmaskers volgens het model van https://maakjemondmasker.be. Wij leveren de stof aan huis of je kan de stof komen ophalen. Nadien zorgen wij uiteraard ook voor een zorgvuldige verdeling van de mondmaskers.
  2. Help mee in onze pop-up Wetterse Mondmaskerfabriek door:
  • Met jouw eigen naaimachine, schaar en ander materiaal mondmaskers te maken in onze mondmaskerfabriek waar we een productielijn opzetten waarbij we heel efficiënt en in uiterst hygiënische omstandigheden,  grote hoeveelheden mondmaskers kunnen vervaardigen.
  • Jouw overschotten aan stof (katoen)  in te leveren .

 

Interesse om mee te helpen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met Christine Paepe, tel. 09 366 31 04 of schrijf je in via het online vrijwilligersplatform van Wetteren: https://www.impactdays.co/nl/wetterenhelpt

Contactinfo