Eind november Wetteren Kermis

11
sep
2020

De kogel is door de kerk, daarnet beslist het schepencollege, na advies van de gemeentelijke crisiscel, dat Wetteren kermis eind november kan doorgaan!

In zitting van de gemeentelijke crisiscel op maandag 27 juli 2020 werd de moeilijke beslissing genomen om Wetteren kermis en al zijn nevenactiviteiten af te lasten.

Tijdens een overleg met de kermisuitbaters werd er gekeken om Wetteren Kermis alsnog te laten doorgaan, maar op een later tijdstip. De gemeentelijke crisiscel hiervoor op maandag 7 september een positief advies gegeven

Deze ochtend, 11 september 2020, is in het schepencollege beslist om Wetteren kermis, te laten doorgaan in het laatste weekend van november.

De kermis zou enkel doorgaan op vrijdag, zaterdag en zondag 27-28-29 november.

We onderzoeken nog welke maatregelen we kunnen nemen om het evenement veilig en coronaproof te houden. Waarschijnlijk zal er per kermisplein een verantwoordelijke aangeduid worden en 2 afgevaardigden, maar alles zal afgetoetst worden aan de opgelegde maatregelen van de Nationale veiligheidsraad.

Wetteren is momenteel code groen, laten we dit samen zou houden en de coronamaatregelen blijven toepassen. Op deze manier kunnen we samen vermijden dat een code oranje of rood wegens corona toch nog roet in het eten gaat strooien! #samentegencorona #samensterk

Contactinfo