Culinair op stap met de Rechtvaardige Rechters

Het gestolen paneel van de Rechtvaardige Rechters vormt de rode draad doorheen deze boeiende en lekkere wandeling. Wetteren heeft een sterke historische én culinaire band met de diefstal van de Rechtvaardige Rechters.

Deze culinaire wandeling combineert het Rechtvaardige Rechtersmenu met interessante weetjes over de Rechtvaardige Rechters in Wetteren. Kuierend langs de Wetterse monumenten vertelt de gids het verhaal van de diefstal en van Arsène Goedertier.

Op verschillende momenten stapt de groep een gezellige Wetterse horecazaak binnen om te smullen van een gerecht van het Rechtvaardige Rechtersmenu. We starten met een haringslaatje met lamsoortjes. Vervolgens het Lam Godsstoofpotje, en we sluiten af met lekkere Wetterse vlaaien, goedgekeurd door de Rechtvaardige Rechters.

Op het einde van de wandeling heb je dus gesmuld van het volledige menu én weet je veel meer over de diefstal van dit bekende schilderij.

Culinair op stap met de Rechtvaardige Rechters

Programma

Het programma duurt 3.30 uur.

Aanvangsuur naar keuze.

Praktische informatie

Zowel in de week als in het weekend.

Prijzen

€ 40 pp. (min. 20 personen). Bij groepen kleiner dan 20 personen wordt de prijs herbekeken. Bij grotere groepen zijn meerdere gidsen mogelijk.

Begeleiding door gids, driegangenmenu, Wetterse Lam Godsbier en koffie of thee zijn inbegrepen.

Contactinfo