Bezoek Wetteren in bloei

De Markt heeft een metamorfose ondergaan en is nu een groene oase, met dank aan de lokale planteurs. Ondertussen rollen we het thema verder uit in het centrum:- met oa. extra groen, feestelijke vlaggetjes & versierde vitrines.

Op de Markt vind je 3 beleefzones.

De eerste vind je aan de fontein. Hier is het aangenaam vertoeven in onze ‘Urban Jungle’.
Ontdek de hangende bloemen, maar waag je ook op ons ‘blotevoetenpad’.  

De tweede zone ligt naast de fontein. Er is een heuse speelzone aangelegd, en de kinderen kunnen zich uitleven op de klimmuur en het evenwichtsparcours. 

De derde zone vind je naast de kerk. Het infopunt mag uiteraard niet ontbreken. Daar kan je elke dag terecht voor oa. (toeristische) informatie & wandelkaarten te kopen.
Ook voor sport -en spelmateriaal ben je hier aan het juiste adres. We hebben oa. go-carts & steps.

       

De bloemenweide aan de Rode Heuvel wordt omgetoverd in twee beachvolleybalterreinen. Wij hebben voor het zand, de netten & de palen gezorgd. Zorgen jullie voor het spektakel?

 

Uiteraard organiseren wij, en ook andere verengingen/organisaties, allerlei activiteiten op en rond de Markt. Meer info vind je terug op www.wegvanwetteren.be.

Kom te voet, met de fiets of maak gratis gebruik van de ondergrondse parking op de Scheldekaai.

 

Organiseer je zelf een wandeltocht, wil je de Rode Duivels op groot scherm uitzenden of organiseer je nog iets helemaal anders? Doe je aanvraag via het evenementenloket én voeg je activiteit toe op www.uitdatabank.be. Zo kunnen we helpen promo voeren en samen bekijken of je idee haalbaar is.

 

                     

 

Contactinfo